Tarieven | Verzekering
Nordic Walking: Verzekering

Hoe zit het met de verzekering?
Step A-way heeft 2 polissen afgesloten bij verzekeringskantoor:

Ackerman J&H N.V.
Gentstraat 405
9041 Oostakker

polis 1: Omvat beroepsaansprakelijkheid
Polis 2: Omvat lichamelijke ongevallen

Wat betekent dit?
Polis 1: Alle deelnemers zijn verzekerd voor lichamelijke schade indien deze veroorzaakt is door de instructor. Hierbij moet de beroepsfout van de instructor bewezen worden.
vb: de instructor verplicht u een vervallen brugje over te stappen... het brugje begeeft het net op dat moment... U breekt uw been... De financiële schade die het gevolg is van uw lichamelijke ongeval zal worden vergoed.

Polis 2: Hierbij is de deelnemer verzekerd voor lichamelijke schade veroorzaakt door een val en/of verkeerde beweging gemaakt door de deelnemer zelf. (Hier speelt "de fout" v/d instructor geen rol). Er is evenwel een franchise van €50! (Enkel bedragen boven de €50 van het deel waar de mutualiteit niet in tussenkomt wordt terugbetaald)

Wat betekent dit voor u?
Polis 1: Is van toepassing op alle deelnemers die meedoen aan een aktiviteit georganiseerd door Step A-way: cursussen, proeflessen, wandelingen, ...

OPGEPAST
Polis 2: Is enkel van toepassing voor deelnemers in het bezit van een 10-beurtenkaart.

U wenst deel te nemen aan een cursus en toch te genieten van polis 2?
Dan dient u 2 x 10-beurtenkaart te kopen (€95). Vermelden bij inschrijving
Bij aanvang van de cursus worden 11(/12 bij lessenreeks van 6) vakjes aangekruist, de overige 9(/8) vakjes worden pas aangekruist bij deename van andere activiteiten.

De 10-beurtenkaart is daarom: Strikt persoonlijk/1 jaar geldig (vanaf start cursus)/Na 1 jaar vervalt uw code en recht op verzekering.

Voor meer info over 10-beurtenkaart klik hier: Tarieven